SZERZŐI JOGOK

Köszönjük, hogy ellátogatott weboldalunkra! 

Azzal, hogy belépett oldalunkra vagy valamely https://www.carskinz.hu/ valamely aloldalára (Továbbiakban weboldal) Ön ezzel beleegyezik és elfogadja alábbi felhasználási feltételeinket és megérti valamint Önmagára kötelező érvényűnek tekinti Szerzői jogainkat.

A https://www.carskinz.hu és annak valamennyi aloldalán található tartalom kizárólagosan a V1 Design Production Korlátolt Felelősségű Társaság szellemi tulajdona. A weboldalon található összes szöveges, képi, videó vagy egyéb dokumentum másolása, terjesztése, értékesítése, más formában való felhasználása vagy publikálása illetve alapként való felhasználása szövegezés átírásával hasonló formában szigorúan tilos és csak a V1 Design Production Kft képviselőjének írásos hozzájárulásával lehetséges!

A weboldalról tartalmat közölni más on-line vagy nyomtatott formában a V1 Design Production Kft hivalatos képviselőjének írásos hozzájárulásával lehet. 

A weboldalon található képeket megosztani közösségi médiában, vagy egyéb on-line oldalon kizárólag az eredet pontos megjelölésével lehetséges. Példák:

Forrás: www.carskinz.hu

Forrás: https://www.facebook.com/carskinzbudapest/

A weboldal bizonyos tartalmi elemei szerzői jogvédelem alatt állnak! Azok saját részre való felhasználása ügyvédi felszólítást majd jogi pert vonhat maga után. 

Oldalunk a tájékoztatásból eredő félreértésekért valamint abból adódó károkért felelősséget nem vállal!

Általános szerződési feltételek

Cégadatok:

V1 Design Production Kft

2000 Szentendre

Kakukk utca 10/a

  • Facebook - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle

© 2019 by www.carskinz.hu. V1 Design Production Kft - minden jog fenntartva!

Hivatalos LLumar partner