KAROSSZÉRIA VÉDELEM

Védje meg értékét a mindennapi használatból adódó sérülésektől és élvezze autója gondtalan csillogását

Védeje meg autója fényezését, őrizze meg annak eredeti ragyogását. Rengeteg külső támadás ellen hatékony védelmet nyújtanak a poliuretán alapanyagú karosszéria védő fóliáink. Tökéletesen víztiszták, telepítés után a fólia gyakorlatilag észrevehetetlen. A rugalmas de erős anyag képes eloszlatni az energiát, elnyelve annak erejét így nem a fényezésben keletkezik kár. A védőfóliában keletkezett enyhe karcok hő hatására teljesen eltűnnek, ezt nevezzük a fólia öngyógyuló tulajdonságának. 

Az anyag az idő múlásával sem sárgul meg ezzel esztétikailag nem rontva az autó kinézetét.

Karosszéria védő fóliák típusai

 

A védőfóliák között is több fajtával találkozhatunk, viszont az alapanyag minden esetben megegyezik ez pedig nem más mint a poliuretán. Sajnos gyakori tévedés, hogy a PVC alapanyagok védelmet nyújtanak járműveink számára. Valóban léteznek PVC alapanyagú fóliák amelyek védelmi célt szolgálnak, de ez esetben a felhasználási célje a nyomtatott dekorációknál a nyomdafesték védelme. 

 

Minden általunk használ anyag csúcskategóriás, tökéletesen víztiszta, poliuretán alapanyagú fólia, tökéletesen alkalmazható ívelt felületeken is, telepítés után gyakorlatilag észrevehetetlen. Az általunk használt fóliák annyira tiszták, hogy fényszóró fóliázására is alkalmasan a fényszóró tulajdonságának romlása nélkül. 

A jelenlegi csúcskategóriát a LLumar PPF 150 Öngyógyuló anyaga jelenti. Ez a fólia rendelkezik egy speciális réteggel, amely öngyógyuló, így az enyhe karcok amelyek nap mint nap keletkeznek az autón a hőtől képesek teljesen eltűnni. Ez a hő lehet a napnak a sugárzása vagy a gépjármű által keltett hő, mind a kettő elegendő. 

Milyen felületeken használható a karoszéria védő fólia?

A poliuretán védfő fólia tökéletesen alkalmazható járművek fényezett elemein

Járművek polikarbonát vagy üveg fényszóró búráin

Nem alkalmazható szélvédők és oldalüvegek védelmére

MILYEN

RÉSZEKEN
HASZNÁLHATÓ

?

KAROSSZÉRIA VÉDŐ FÓLIÁZÁS KÉPEK

Cégadatok:

V1 Design Production Kft

2000 Szentendre

Kakukk utca 10/a

  • Facebook - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle

© 2019 by www.carskinz.hu. V1 Design Production Kft - minden jog fenntartva!

Hivatalos LLumar partner