AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS

STÍLUS.

BIZTONSÁG.

VÉDELEM.

A Te autód a Te stílusod!

STÍLUSOS, mert az autóüveg fóliázással néhány óra alatt meg tudjuk változtatni az autónk megjelenését. Esztétikusabb, modernebb megjelenést kölcsönöznek járműveink számára ami a mellett, hogy kellemes a szemnek, piacképesebbé is teheti autónkat. 

 

BIZTONSÁGOS, mert az üvegfóliával szerelt autókba a beláthatóság mérsékelt lesz, így a fóliázott járműben felejtett értéktárgyaink nagyobb biztosnságban vannak a kíváncsi tekintetek elől. Egyben tartja az üveget egy esetlegesen bekövetkező balesetnél - ami nem kell, hogy súlyos legyen - a berobbanó üveg szálló szilánkjai rendkívül súlyos sérüléseket tudnak okozni. Bizonyos LLumar autóüveg fóliák képesek a az üveget egyben tartani, így megakadájozva az üvegszilánkok szétszóródását. 

 

VÉDELMET NYÚJT, mert az autóüveg fóliák ( LLumar ) kiszűrik a káros UV- sugarakat, visszaverik a hőt valamint mérséklik a vakító napsütést. Ha éreztük már valha, hogy vezetés közben ég a kezünk, akkor már megéreztük a káros UV sugárzás erejét. Ezt a hatást egy fóliázott autóban szinte teljesen elfelejthetjük, hiszen az UV 99%-át is képesek kiszűrni a LLumar korszerű autófóliái.

 

Az autóüveg fóliázás nem egyenlő a teljesen fekete üvegekkel. A LLumar autóüveg fóliák sok árnyalatban elérhetőek, a már szinte feketétől a teljesen színtelenig. 

 

Az általunk használt fóliák kizárólag prémium minőségű, piacvezető LLumar Comfort és LLumar Avantgarde sorozatú fóliái 10 illetve 12 év garanciával.

Egy "B" - oszloptól hátra történő autóüveg fóliázás körülbelül 3 órát vesz igénybe. 

Mi egy speciális, nem megszokott módon fóliázzuk az üvegeket amelynek végén a fólia nem észrevehető, a fóliázás után az üvegek azonnal használhatóak ( le és felhúzás). 

MENNYI

IDŐT VESZ
IGÉNYBE

?

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS KÉPEK

Cégadatok:

V1 Design Production Kft

2000 Szentendre

Kakukk utca 10/a

  • Facebook - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle

© 2019 by www.carskinz.hu. V1 Design Production Kft - minden jog fenntartva!

Hivatalos LLumar partner