ÉPÜLETÜVEG FÓLIÁZÁS

STÍLUS.

BIZTONSÁG.

VÉDELEM.

Hozz ki többet üvegeidből!

A LLumar ablakfóliák széleskörű megoldást nyújtanak otthonnunk számára, hogy élettereink szebbek, biztonságosabbak és hatékonyabbak legyenek. Ablakfóliáink segítenek a nyári nap által való felmelegedés ellen, csökkenti a vakító fényt, energiát így pénzt spórolhatsz.


Zárd ki a káros UV-sugarakat

A legtöbb textil, berendezési tárgy vagy akár műalkotás egyszerűen attól is kifakulhat, hogy a nap besüt a kezeletlen normál ablakokon. Az UV-sugarak több mint 99%-nak kizárásával a LLumar ablakfólia segít megőrizni a berendezési tárgyak, textilek, szőnyegek színét, jelentősen lassítva ezzel az értékes alkotások elszíneződését és fakulását. Az UVA-sugarak akadálytalanul áthatolnak a normál üvegfelületeken, és nemcsak a berendezési tárgyakban, hanem az emberi szemben és bőrben is kárt okozhatnak, ami a bőr korai öregedését vagy akár bőrrákot is előidézhet. A LLumar UV-védőfóliák a veszélyes UV-sugarak kiszűrésére hivatottak. Mikro vékonyságuknak és átláthatóságuknak köszönhetően kellemes kilátást biztosítanak a káros UV-sugarak beengedése nélkül.
 
Általunk kínált fóliák legfontosabb jellemzői:

- Hő és fényvédelem
- Káros UV- sugárzás 99%-ának kiszűrése
- Szilánkvédelem, betörés lelassítása, megakadályozása
- Energia megtakarítás
- Dekorációs fóliák 

Egy "B" - oszloptól hátra történő autóüveg fóliázás körülbelül 3 órát vesz igénybe. 

Mi egy speciális, nem megszokott módon fóliázzuk az üvegeket amelynek végén a fólia nem észrevehető, a fóliázás után az üvegek azonnal használhatóak ( le és felhúzás). 

MENNYI

IDŐT VESZ
IGÉNYBE

?

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS KÉPEK

Cégadatok:

V1 Design Production Kft

2000 Szentendre

Kakukk utca 10/a

  • Facebook - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle

© 2019 by www.carskinz.hu. V1 Design Production Kft - minden jog fenntartva!

Hivatalos LLumar partner